Menu

Kom met ons in verbinding

Stichting De Waaier is gevestigd in De Telefooncentrale in Alkmaar. Ooit werd hier de regie gevoerd over het telefoonverkeer van Noord-Holland Noord. Duizenden mensen werden dagelijks aan elkaar verbonden via het netwerk van PTT Telecom. Vanuit deze historische plek gaan wij verder met het leggen van verbindingen in de regio.

Contactgegevens

Stichting De Waaier
Koelmalaan 350
Unit 3.09
1812 PS Alkmaar

072 511 06 01
06 247 237 12
info@de-waaier.nl

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Team


Ralph de Kleijn

Relatiemanager bedrijven

Ralph tref je regelmatig aan in keurig overhemd met neongele sneakers. En met een beetje geluk krijg je een glimp van zijn kleurrijke happy socks. Eigenlijk een mooie weerspiegeling van zijn werkmentaliteit; zakelijk met een humoristische twist. Hiermee motiveert hij zijn team en de ondernemers om het beste uit zichzelf te halen en tilt De Waaier daarmee naar een hoger niveau. Als spin in het web tussen ondernemers, maatschappelijke organisaties, team en bestuur is hij constant bezig met het leggen van verbindingen.

Ralph is dan wel geboren Hagenees, enkel zijn accent verraadt zijn afkomst want verder is hij niet van een echte kaaskop te onderscheiden, inclusief kantoorrivaliteit over de lokale en andere niet nader te noemen voetbalclubs… Geen bucketlist voor Ralph want hij geniet van alles, klein en groot. Voor De Waaier heeft hij die echter wel want als het aan Ralph ligt waaieren we verder uit en maken we met nóg meer ondernemers in een nóg grotere regio maatschappelijke impact.

Marisa Rodriguez

Office manager

Eigenlijk zou haar functienaam ‘duizendpoot’ moeten zijn want Marisa’s werkzaamheden zijn niet in één woord te vatten. Marisa staat namelijk altijd klaar om te helpen. U vraagt, Marisa draait. De Waaier en Marisa konden elkaar dan ook niet laten gaan toen haar tijd als vrijwilliger erop zat. En gelukkig maar want als ‘langst gediende’ is zij inmiddels het geweten van de stichting. Ze is daardoor ook van alles op de hoogte. En zo niet, dan toch; dan duikt ze erin, bijt zich vast en lost het op.

Query’s draaien, procedures schrijven, data-analyses maken; Marisa is het brein achter alle administratie van De Waaier. Als het aan haar ligt dan is De Waaier over een paar jaar een begrip in de regio geworden door elke dag weer een klein verschil te maken. Ooit wil ze terug naar haar geboorteland Argentinië. Tot die tijd haalt ze Argentinië naar Nederland door te dansen op de Argentijnse klanken en recepten te maken uit de Argentijnse keuken waar wij heel af en toe van mogen meegenieten.

Annabel Stierp-Sinke

Relatiebeheerder maatschappelijke organisaties

Annabel, het wordt niets zonder jou! Dat zou zomaar over ‘onze’ Annabel kunnen gaan. Verbinder is haar middle name en dat verbinden doet ze dan ook graag, vaak en veel. Niet alleen binnen De Waaier maar ook privé is ze actief voor de plaatselijke kinderboerderij, voetbalvereniging en basisschool. Ze wordt dan ook vooral gelukkig van anderen gelukkig maken en weet daar de ondernemers ook van te overtuigen. Het verbinden van bedrijven en maatschappelijke organisaties is haar dagelijks werk. Ze spreekt met haar hart en dat maakt dat eigenlijk niemand nee kan zeggen als Annabel aanklopt voor hulp.

Wij hopen dat Annabel het eerste punt op haar bucketlist niet op korte termijn gaat uitvoeren want dan zijn we haar kwijt aan een chateau op het Franse platteland waar ze natuurlijk ook haar gasten in de watten wil leggen. Gelukkig is haar to-do-list voor De Waaier nog lang en werkt ze hard aan het invullen van alle vragen van maatschappelijke organisaties en zal ze niet rusten voordat maatschappelijk betrokken ondernemen een structurele plek heeft ingenomen binnen ondernemend Nederland.

Eefje de Groot

Medewerker marketing en communicatie

Marketing gaat voor Eefje niet over het verkopen van een dienst of product maar over het vermarkten van een verhaal. Een goed verhaal laat een onuitwisbare indruk achter. Voor haar is het dan ook de kunst om te raken met verhalen. Goochelen met teksten is Eefje’s specialiteit. Taal is zeg maar echt haar ding. Hier zit ze dan gelukkig goed want De Waaier is voor haar een soort sprookjesboek; een opeenvolging van mooie verhalen die altijd goed eindigen.

Eefje’s werk bestaat vooral uit het signaleren, vastleggen en doorgeven van die mooie verhalen die bijvoorbeeld ontstaan tijdens een match. Verhalen om andere ondernemers te inspireren om óók iets goeds te doen voor de maatschappij. Haar missie is om te laten zien dat als maatschappelijk betrokken ondernemen vanuit het hart komt, het de meest slimme marketingkeuze is die je als ondernemer kunt maken. Wat je aandacht geeft groeit, en dat geldt zéker ook voor je eigen bedrijf. Daarom zegt Eefje: wees de hoofdpersoon in jouw eigen verhaal en dan leef je nog lang en gelukkig…!

Bestuur

Voorzitter: Frits Westerkamp (Coach lokale politiek – Associate partner Transitium Groep – GGD Hollands Noorden)
Secretaris: Leonie Snijder (Directeur Snijder Incasso en Gerechtsdeurswaarders)
Penningmeester: Michel Zonneveld (Manager Werkgeversdiensten UWV Zaanstreek-Waterland)
Bestuurslid: Piet de Geus (Directeur De Geus Bouw)
Bestuurslid: Rob Niele (Accountmanager Sweco)
Bestuurslid: Ralph van Soomeren (Directievoorzitter Rabobank Alkmaar e.o.)
Bestuurslid: Nico Plug (Bestuurder Esdégé Reigersdaal)
Bestuurslid: Carla Rinkel (Manager Onderwijs en Onderzoek Social Work en Sportkunde Noord bij Hogeschool INHolland)
Bestuurslid: Ellis de Boer (Lid Management Stichting Het Rekerhuis)

Veelgestelde vragen


Hoe kan ik me met mijn bedrijf aansluiten bij De Waaier?
Wanneer mag ik een vraag indienen bij De Waaier?
Wat krijg ik als ondernemer terug voor mijn aanmelding bij De Waaier?
Hoe kan ik mijn vraag doorgeven aan De Waaier?
Is mijn bijdrage voor Stichting De Waaier aftrekbaar voor de belasting?
Waar vind ik het openstaande vraag en aanbod?