Menu
2 november

De Veiling – geannuleerd

Zoals verwacht loopt alles anders… De (nieuwe) richtlijnen van de overheid en de RIVM hebben ook invloed op de bijeenkomsten van De Waaier. Zo was al bekend dat ons grootste match-evenement De Beursvloer geen doorgang kon vinden. Inmiddels is duidelijk dat we ook het alternatieve evenement De Veiling, dat op 2 november zou plaatsvinden in Museum BroekerVeiling, moeten verplaatsen.

Nog even niet veilen bij afslag…

Het leek zo mooi; de historische plek van Museum BroekerVeiling waar in 1887 het veilen bij afslag is ontstaan, zou op 2 november het decor zijn van ons event ‘De Veiling – matchen bij afslag’. Geen schuiten met aardappelen maar kavels met vragen van maatschappelijke organisaties die bij afslag zouden worden geveild aan de bedrijven in de veilingbanken onder leiding van de veilingmeester.

Maar helaas… evenementen zijn op dit moment verboden en De Veiling valt helaas niet onder de uitzonderingen. Bovendien willen wij er alles aan doen om ons waardevolle netwerk gezond te houden dus willen hierin geen onnodige risico’s nemen. Maar… we komen terug! Het idee van veilen bij afslag zorgde voor zoveel positieve en enthousiaste reacties dat we dit idee hoe dan ook op een ander moment tot uitvoering gaan brengen.

Iedereen die zich had aangemeld voor De Veiling hebben van ons een mail ontvangen. In de tussentijd onderzoeken we alle opties om het ingestuurde vraag & aanbod voor zowel De Beursvloer als De Veiling evengoed te kunnen matchen. Er kan namelijk heel veel wél op 1,5 meter afstand. Wij zullen er komende tijd alles aan doen om jullie daarin (digitaal) te ondersteunen en faciliteren. Wordt vervolgd!