Menu
18 september

De Waaier in Actie

Maatpak uit, laarzen aan! Op vrijdag 18 september (datum onder voorbehoud) maken we samen de omgeving weer een stukje mooier tijdens De Waaier in Actie. Deze dag zetten tientallen vrijwilligers van lokale ondernemingen zich in voor klussen bij maatschappelijke organisaties.

Maak het verschil!

Ezelverblijf timmeren, babypakketten samenstellen, wandelen met eenzame ouderen of een workshop social media? Tijdens De Waaier in Actie steken de vrijwilligers de handen uit de mouwen voor uiteenlopende klussen waar de maatschappelijke organisaties veelal geen tijd of middelen voor hebben. “De bewoners genieten van de buitenlucht en de persoonlijke aandacht. De verzorging komt hier helaas bijna nooit aan toe”, aldus een medewerker van Nieuw Varne waar vorig jaar met de bewoners een wandeling is gemaakt tijdens De Waaier in Actie. Zowel ZZP-ers als een hele afdeling van een grote onderneming kunnen deze dag het verschil maken voor een ander.

Hoe werkt het?

Maatschappelijke organisaties en bedrijven kunnen via onderstaande link klussen danwel vrijwilligers aanmelden voor De Waaier in Actie. Vervolgens zal De Waaier zoveel mogelijk klussen en vrijwilligers proberen te matchen. Beide partijen ontvangen dan het projectformulier met alle benodigde informatie. Nieuw dit jaar is ‘SPRSME!’ waarbij de vrijwilligers ervoor kunnen kiezen om zich te laten verrassen waar ze die dag aan de slag gaan. Ook leuk als teambuiling!

Aanmelden vrijwilliger(s) (door ondernemers en bedrijven)

Aanmelden klussen (door maatschappelijke organisaties)