Menu
20 mei

In Actiedag 20 mei 2022

Op deze dag gaan we met zoveel mogelijk ondernemers aan de slag om de regio mooier te maken en met elkaar zoveel mogelijk impact te maken!

Sinds 2019 organiseert De Waaier haar eigen In Actiedag. Op deze dag gaan we met zoveel mogelijk ondernemers aan de slag om de regio mooier te maken en met elkaar zoveel mogelijk impact te maken. De klussen variëren van het aanleggen van een moestuin tot het schilderen van een tuinkamer en van het opknappen van de lokale speeltuin tot het maken van een opstapplaats bij de paardenbak. Allemaal mooie en duurzame klussen waar onze betrokken ondernemers graag de handen voor uit de mouwen willen steken. De Waaier koppelt deze dag de partijen aan elkaar en zorgt eind van de dag voor de gebruikelijke B&B (bier en bitterballen) voor de ondernemers. Hier delen zij dan hun mooie ervaringen van deze bijzondere dag.

Werk jij bij een zorglocatie en heb jij één of meerdere leuke klussen te doen? Meld je dan aan via info@de-waaier.nl. Uiteraard kunnen ondernemers die op deze dag goed willen doen zich ook alvast aanmelden.