Menu
17 maart

Inspiratie op Locatie bij ICT van Morgen

Elk jaar bezoeken we een aantal keer een inspirerend bedrijf uit ons netwerk. Op donderdag 17 maart zullen wij een bezoek brengen aan ICT vanaf Morgen, een onderneming met een prachtige missie.

Ook in 2022 organiseert De Waaier samen met haar maatschappelijk betrokken ondernemers interessante bedrijfsbezoeken onder de titel Inspiratie op Locatie. Samen met deze ondernemers wil De Waaier de mooie verhalen vertellen vanuit ondernemerschap en maatschappelijk goed doen. Op donderdag 17 maart, van 15:30 uur tot 18:00 uur, staat de eerste Inspiratie op Locatie van 2022 gepland bij ICT vanaf Morgen in Alkmaar.

Als Social Enterprise haalt ICT vanaf Morgen afgeschreven computers op bij bedrijven en zorgt dat deze een tweede leven krijgen. Hierbij worden met name jongeren ingezet met een afstand tot de arbeidsmarkt. Als dat niet het ultieme goed doen is? Een aantal interessante sprekers en een rondleiding door het bedrijf bieden jou een kijkje in de keuken van ICT vanaf Morgen. Een Social Enterprise van Vandaag!

Foto: Erik Boschman