Menu
4 maart

Webinar Fondsenwerving

Je hebt vast allerlei plannen, ideeën of dromen voor jouw maatschappelijke organisatie. Vaak is er voor die projecten extra financiering nodig. Maar hoe pak je dat aan? Waar moet je nu op letten als je een aanvraag bij een fonds gaat doen? Wat maakt een aanvraag succesvol?

The do’s and dont’s

Fondsenwerving is een vak apart, je doet het er meestal niet zomaar even bij. Maar áls je de do’s en dont’s kent, dan kan het je wel de financiële middelen opleveren die je nodig hebt om jouw project te kunnen uitvoeren.

In samenwerking met de SESAM Academie en Team Vrijwillig biedt stichting De Waaier de maatschappelijke organisaties in onze regio een gratis Webinar Fondsenwerving aan op donderdag 4 maart om 15:00 uur, verzorgd door Annelies Hopman van SESAM Academie. Annelies vertelt in het webinar welke wegen er zijn om jouw project te financieren, waar een goede fondsaanvraag aan moet voldoen en wat er intern nodig is om fondsenwerving te borgen binnen jouw organisatie.

Na afloop van het webinar is er een live, interactief gedeelte waarin vragen gesteld kunnen worden en ideeën kunnen worden uitgewisseld. Totaal zal het webinar circa 1,5 uur duren. Na aanmelding ontvangen de deelnemers vóór donderdag 4 maart van ons een link waar je het webinar kan volgen en na afloop kunt meepraten of -luisteren bij het interactieve gedeelte.

Aanmelden

De aanmelding voor het webinar is inmiddels gesloten. Wil je toch nog heel graag meedoen of kun je niet op deze dag/tijd en heb je wel interesse, mail dan naar info@de-waaier.nl.