Menu

De Waaier zkt. vrijwilliger

Stichting De Waaier zoekt per direct (of zo snel als mogelijk) een ‘Vrijwilliger Communicatie, Administratie en Organisatie’ voor circa 16 uur per week.

Over De Waaier

Stichting De Waaier is aanjager van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. De Waaier wil de samenwerking en sociale binding tussen bedrijf en samenleving stimuleren en zo de sociale cohesie in de omgeving vergroten. Wij brengen daarvoor de vraag van maatschappelijke organisaties en het aanbod van bedrijven bij elkaar in de gemeenten Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk (HAL). Bedrijven helpen met hun vrijwillige inzet van kennis en kunde, menskracht en middelen de maatschappelijke organisaties bij projecten waarvoor het hen zelf veelal aan tijd of middelen ontbreekt. Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die onze mooie plannen en activiteiten mede mogelijk maakt.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger met een groot maatschappelijk hart die graag een maatschappelijke bijdrage wil leveren. Je komt bij voorkeur uit de HAL-regio. Als vrijwilliger beschik jij daarnaast over de volgende kwaliteiten:

  • Je hebt affiniteit met maatschappelijke organisaties én bedrijven;
  • Je hebt enige ervaring op het gebied van marketing en communicatie;
  • Je hebt ervaring in het werken met Word, Excel en CRM-systemen;
  • Ervaring met WordPress, Mailchimp, SurveyMonkey en/of Foleon is een pré;
  • Je bezit uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je bent mensgericht;
  • Je werkt accuraat.

Wat ga jij doen?

Als vrijwilliger zul je De Waaier voornamelijk ondersteunen op het gebied van  marketing en communicatie, administratie en evenementenorganisatie. Je zult de medewerker marketing en communicatie ondersteunen bij bijv. het actueel houden van de website en help je bij de voorbereidingen voor een campagne met diverse uitingen waaronder een brandmovie. Waar mogelijk ga je zelf ook op pad naar matches voor het maken van verslagen en het begeleiden van de fotograaf. Daarnaast zorg je samen met de officemanager voor het opschonen en up-to-date houden van ons CRM-systeem en zorg je voor een juiste verwerking van o.a. inkomende mails en aanmeldingen voor bijeenkomsten. Als onderdeel van het team help je bovendien mee bij de organisatie van onze evenementen zoals platformbijeenkomsten, De Waaier in Actie en De Beursvloer. 

Wat bieden wij?

Als vrijwilliger van De Waaier wordt je onderdeel van een gezellig en hecht team. Door jouw vrijwilligerswerk lever je een bijdrage aan het maatschappelijk betrokken ondernemen binnen de HAL-regio. Je ontvangt maandelijks een vaste vrijwilligersvergoeding.

Ben jij onze nieuwe vrijwilliger?

Herken jij jezelf in bovenstaande dan ontvangen wij graag jouw reactie. Geef in jouw motivatie aan waarom jij denkt dat jij ons kan helpen. Mail je reactie naar Ralph de Kleijn, Manager De Waaier: ralph@de-waaier.nl. Eventuele vragen kun je tevens mailen naar Ralph of stel ze telefonisch via 06 24 723 712.